Er is dus voor ieder wat wils

Claus hoofddorp relatieplanetdatingcommunity

Soms slaan zij een maandje over i. Allereerst kwam ik in een grote zaal waar wat mensen aan de zijkant gezellig een drankje konden doen.

Eenmaal binnen ben ik op verkenning gegaan. Er zijn mensen genoeg dus er zal niets gebeuren. Het was al erg druk aan de ingang, maar gelukkig kon ik snel doorlopen.

Je kunt je tot en met de ochtend van de feestdag aanmelden. Toch heb ik wel haar telefoonnummer gekregen en spreken we binnenkort af. Je kunt er rustig wat drinken op het terras, terwijl jij en je date uitkijken over het water. Erg mijn best gedaan om van de gasten te winnen en de vrouwen die erbij waren te supporten.

Op deze dag vieren we de

Naast dansen en muziek luisteren, kun je ook bowlen en speeddaten daarover later meer. In een uur tijd leer je een tiental single leeftijdsgenoten kennen. Uiteraard is geen feest compleet zonder een lounge area waar je een leuke man of vrouw op een relaxte manier kunt leren kennen. Er zijn drie rondes van elk een uur.

Na het feest biedt het naastgelegen Courtyard by Marriott hotel gasten de mogelijkheid om te overnachten. Sinds organiseert de bekende dating community speciale feesten voor singles o. Single Pary Activiteiten Met dit groepje zijn we gaan bowlen. Het Relatieplanet Singlesfeest is een groot feest dus het is helaas niet gratis. Je raakt erg snel aan de praat, omdat je met zijn allen in hetzelfde schuitje ligt.

Ik moest mijn strategie maar eens herzien. Het waren vrij oude mensen waar ikzelf niet zoveel mee had dus op naar de volgende zaal. Leuke sfeer en voor mij belangrijk, leuke mensen van mijn eigen leeftijd.

Het Singlesfeest is een leuke manier om andere leden van Relatieplanet te ontmoeten in een ongedwongen en feestelijke setting. Het feest wordt inmiddels een aantal jaar gehouden. Ga naar de circuszaal in het midden. In korte tijd praat je immers met veel mensen. Na het bowlen was het ontzettend druk geworden in de zalen en je merkte ook dat de leeftijden van de bezoekers erg uiteenliepen.

Bovendien kunnen bezoekers gratis cosmic bowlen

Bovendien kunnen bezoekers gratis cosmic bowlen, speed- en slowdaten. Op deze dag vieren we de liefde en doet Cupido extra zijn best om die pijltjes raak te schieten. Nu had ik op Relatieplanet. Met succes, want vanaf het eerste feest zijn de kaarten steevast uitverkocht.